Http://www.evomag.ro/......88753.html
Iti recomand axcest Lenovo! Are diagonala de 11.6 inch, dar il poti conecta la monitorul mai mare de la desktop cand ai nevoie de el acasa, altfel e usor de transportat si utilizat. Vine cu 4 GB RAM si 320 GB, are USB 3.0, 7200 rpm. E perfect pentru cerintele tale. Oricum, recomandarea ar fi sa te indrepti catre un mini-laptop, din moment ce vrei sa pastrezi si desktop-ul! Succes!
Mini-laptop-urile le gasesti incepand de la suma de aproximativ 1000 de lei! Ar fi indicat sa mergi totusi insotit de un adult. Pentru ce activitati intentionezi sa folosesti netbook-ul si care este suma maxima de care dispui?
Intentiones sa pastrez si calculatorul mare, dar totusi nu mi-ar strica un latop.Nu intantionez sa trec de suma de 20 de milioane in nici un caz(il iau din banii mei). Mama are un Dell si am observat ca e o firma buna.Ce imi propui? Eu il voi folosi mai mult pentru net(filme, muzica, facebook youtube mass etc), dar as avea nevoie si de o oarecare memorie obisnuiesc sa-mi descarc diverse de pa net si mai lucrez pe "OpenOffice"
anonim_4396 întreabă: