Frumos. imi place cum l-ai editat, ai muncit ceva la el. Ai grija sa nu te balabai( uneori te-ai incurcat).Eu zic ca acest video contine multe informatii utile, deci te incurajez sa mai faci.In rest totul e ok.
E bun, se vede ca ai muncit mult.Te-ai mai balbait putin, dar nu-i problema se poate rezolva. Unele informatii sunt gresite dar nu-i vina ta. Oricum pe parcus o sa devii din ce in ce mai bun.Continua sa exersezi chiar daca uni te descurajeaza, arata-le ca poti fi mai bun decat ai fost inainte.Te sustin si iti urez succes in continuare.
Incearca sa faci o voce care te face mai curios.
Incearca sa vorbesti mai clar si mai repede.
Nu prea m-as pe un canal cu o voce nu foarte bine. "structurata" ca sa zic ceva
Bafta
Va multumesc tuturor
Promit sa ma straduiesc sa fac si mai bine
La fel, iti sugerez sa mai lucrezi la voce, incearca sa faci exercitii de dictie sa scapi de balbaiala. Cand vorbesti, nu p face ca si cum ai citi la romana, fa-o ca si cum ai povesti o poveste de groaza, incet si cu suspans. Bafta in continuare
Frate lasate nu-i de tine vocea te strica si in plus esti mic cauta altceva sa faci pe Youtube nu esti bun de top 10 ca sa faci top 10 chesti iti trebuie o voce mai serioasa si mai matura icearca si tu vlog s-au gaming imi pare daca te-ai suparat doar mi-am zis parearea funda?
Frate vocea pot sa o ingros in audacity nu e problema
macar ai fost sincer
anonim_4396 întreabă:
AlexBnd întreabă: