AUS - performanță maximă la preț scăzut (înseamnă că se va strica în câțiva ani )
Lenovo - ăștia s-au axat destul de mult pe acest domeniu în ultimul timp și fac niște laptopuri super bune și de calitate (ceea ce nu-mi place la ei este că la HDD RPM-ul la majoritatea este de 5400 ceea ce spune că trebuie să-ți iei ssd)
ACER - sunt foarte bune
HP - acum mi-am luat un HP, redus la 3200 și îmi place foarte mult, stilul elegant și puterea lui depășește celelalte branduri la acest preț (desigur l-am luat la reducere de la altex: https://altex.ro/......b-free-dos )
Tu pentru ce vrei să-ți iei Laptop și cât vrei să dai pe el?
Bună seara; eu n-am nicio părere, deoarece nu cunosc materie. Eu folosesc Toshiba. Cea mai bună și mai rezistentă marfă.
Asus cu siguranță.
Eu am pc-ul de la Asus si e foarte bunn
In schimb Lenovo lăsa de dorit.
Buna!
Eu sincer recomand Lenovo, pentru ca este un laptop foarte bun si eficient, si nu se strica in 2 ani ca ASUS-ul.Si daca se va strica Lenovo, il poti duce mereu la reparat, si jocurile instalate nu merg in lag!
Eu am Lenovo, dar avand in vedere ca toti folosim pc-urile in mod diferit, depinde.
uite-te la specificatii
ASUS eu am laptop Lenovo si am windows 10 dar este foarte prost Asus este mai bun
Fan7a întreabă: