AUS - performanță maximă la preț scăzut (înseamnă că se va strica în câțiva ani )
Lenovo - ăștia s-au axat destul de mult pe acest domeniu în ultimul timp și fac niște laptopuri super bune și de calitate (ceea ce nu-mi place la ei este că la HDD RPM-ul la majoritatea este de 5400 ceea ce spune că trebuie să-ți iei ssd)
ACER - sunt foarte bune
HP - acum mi-am luat un HP, redus la 3200 și îmi place foarte mult, stilul elegant și puterea lui depășește celelalte branduri la acest preț (desigur l-am luat la reducere de la altex: https://altex.ro/......b-free-dos )
Tu pentru ce vrei să-ți iei Laptop și cât vrei să dai pe el?
Asus cu siguranță.
Eu am pc-ul de la Asus si e foarte bunn
In schimb Lenovo lăsa de dorit.
ASUS eu am laptop Lenovo si am windows 10 dar este foarte prost Asus este mai bun
Bună seara; eu n-am nicio părere, deoarece nu cunosc materie. Eu folosesc Toshiba. Cea mai bună și mai rezistentă marfă.
Buna!
Eu sincer recomand Lenovo, pentru ca este un laptop foarte bun si eficient, si nu se strica in 2 ani ca ASUS-ul.Si daca se va strica Lenovo, il poti duce mereu la reparat, si jocurile instalate nu merg in lag!
Eu am Lenovo, dar avand in vedere ca toti folosim pc-urile in mod diferit, depinde.
uite-te la specificatii
Fan7a întreabă: