Eu am Samsung galaxy mini s5570 pe negru :X
cu tot cu internet nu a costat mult ^_^
wi-fi trebuie sal activezi.ai la setari iar internetul e ff bun intru pe el in fiecare zi
iar ca sa iti iei jocuri iti activezi wi-fi si dai la market...dar ai grija alege doar jcouri free
iar cu muzica sa pui pe el...cu Samsung kies il descarci.vezi ca trre sa-ti dea cablu usb. il pui in pc si tel.normal astepti sa se traga programul...sa se conecteze si pui acolo ce muzica vrei
funda pls?
Eu il am pe cel mare Samsung Galaxy S si sunt foarte multumit de el din toate punctele de vedere, despre cel mini nu stiu ce sa spun, astept si eu la postul tau sa vad ce zice lumea.
Ca pret calitate e bun. Daca il iei doar pentru. internet e si mai bun.Iar tu, costin1306, nu compara galaxy s cu galaxy mini. E ca si cum ai compara un bmw din 1990 cu un x6
Cool girl am si eu unul dar nu stiu sa acrivez wi-fi imi pot lasa un tutorial ceva?
Ce pot spune este un telefon foarte bun si eu mi-am achizitionat ieri unu. In primul rand netu merge perfect pe el prin WI-FI, jocuri si aplicatiile le poti descarca depe market android dar trebuie sa iti faci cont pe (gmail) iar primul program pe care iti recomand sa il instalezi este Task Killer pentru baterie o sa imi multumesti mai tarziu oricum telefonul esteca
Seby99:pai dai sus la notificari.si scrie wi-fi...dai click si astepti.cand iti va scrie conectat la...mrg ce scrie acolo atunci poti intra pe net ^_^ iar daca nu merge dai la Data Con. vezi ca e tot la notificari sus
Eu am Samsung Galaxy Mini...WI-FI merge perfect, sistemul de operare este super bun numai ca trebuie sa cumperi care de memorie daca vrei multe jocuri.Eu sunt multumit de el si il am de aproape o luna dar sa ai grija sa nu-l scapi de multe ori! Bafta