Win xp nu suporta programele astea noi si grafica ...Sugerez win 7 da vezi ce faci cu procesorul ala
Cum adica sa vad ce fac cu procesor. vreau sa mentionez ca e foarte bun e amd sempron si nu am treaba am avut o placa de 512 mb si puteam sa joc dirt 2 la grafica medium dar nu aveam win7 si dupa prima cursa se bloca jocul. Si am jucat si assassin's creed 1 si nu am avut probleme.
Sugerez win 7, deoarece multe jocuri si programe noi nu mai suporta xp. acum vorbind in general nu doar pentru bf 3
Ia-ti placa de 2gb, mai adauga cel putin o memorie de 2gb in functie de cate socluri ai la memorie, si incearca sa iei un procesor cu 4 nuclee in functie de socketul care il ai pe placa de baza. pune win 7 eventual 8. Fai toate astea pentru ca dupa ce o sa joci battlefield 3 o sa iti doresti sa mai joci si alte jocuri mult mai puternice si nu vei avea cum sa faci asta cu un asemenea procesor.
Dar vreau sa stiu exact daca imi va merge win7 foarte bine.
P.S Si mai vreau sa stiu daca imi va merge bf3 cu 2 gb placa si cu win7 bine cu ramul si procesorul pe care il am si apropo cred ca stiti ca daca pun o placa video se mareste puterea la procesor si la ram.
Muta-te pe w7, e stabil nu da probleme, se gasesc drivere pentru orice, la 2 gb de ram pune varianta de 32 bit.Mai ales ca-ti iei placa video de 2 gb totul ar trebui sa fie fluid.Bafta.
Cerintele pentru Bf3 sunt : Quad Core i5 2.6 GHz, 4 GB RAM, graphic card 1 GB (GeForce GTX 560 or better), 20 GB HDD, Windows Vista/7. Deci putin probabil sa iti mearga foarte bine. Win 7 va merge pe specificatiile tale dar va merge destul de greu.
Ramai la win xp, adauga memorie ram cat mai multa si placa video care vrei s-o iei.va merge jocul.Jocurile merg pe oerice sistem de operare, dar sa ai spatiul care il cere si placa video de cel putin cat cere jocul. Inainte sa descarci un joc, te uiti atent la cerintele jocului.Vei vedea ca iti cere un anumit spatiu, cati mb ram trebuie sa ai si ce placa video. Jocurile iti spun si pe ce sistem de operare se pot juca. Daca in ccerintele jocului figureaza si win xp, nu vad de ce sa te muti pe win 7, ci doar sa adaugi cat cere acel joc. Succes.
Eu iti recomand windows 7... dar dezactiveaza programele care nu-ti folosesc si sigur vei fi multumit,
foloseste antivirusu lor Mocrosoft security esential... nu ocupa
Pai daca vrei sa folosesti calculatorul dar pentru jocuri eu it irecomand XP. Dar daca ai cel putin 2GR, windows 7 nu are nici o problema merge la fel de bine. Windows 7 s-ar putea sa iti dea mai multe erori la jocuri.
Xp deocamdata este cel mai bun system daca te ocupi de el
Drivere se gasesc pe toate drumurile
Procesorul tau nu este teribil; pentru jocuri si n-ar fi asta problema ci lipsa de memorie
2go e prea putin
Toate jocurile se "incarca" in RAM deci pune cel putin 4 go
De asemenea placa ta video este de râsul lumii
Deci nu schimba systemul ci componentele calculatorului
Iti trebuie o placa video de cel putin un go
si memorie RAM cel putin 4 go
Iti va merge perfect Win7( ca sa iti mearga bine iti trebuie procesor de 1ghz si 1gb ram), deci merita sa il pui.
Pff...sempron sunt cele mai "proaste" procesoare de la amd, unu bun nu e foarte scump si o sa vezi diferenta+nu ai ochi format pentru grafica daca crezi ca ti se misca bine cu sempronu ala. Uite, eu iti recomand amd athlon x2 core 2.7(76 lei max). Windows xp e mai vechi, dar win 7 consuma o multime de resurse( 57% CPU, si un gb ram se duc, restul ramane pentru jocuri).
PS:procesorul ala nu poate mentine o placa video de 2 gb, doar daca ai o placa de baza de 2000 lei
As vrea sa mentionez ca la bf3 mi-ai spus gresit system requirements le stiu pe de rost nu trebuie 4 gb ram minim...
Si am sa incerc tot ce mi-ati spus MULTUMESC MUUULT...