| anonimul a întrebat:

cine imi poate spune SIGUR daca o placa de baza, una video si un procesor sunt compatibile? lasati id plz

8 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Dă detalii despre placa de bază, procesorul ce vrei să îl montezi pe ea.Plăcile video sunt compatibile precis pe orice placă de bază, cu condiția să fie pe același tip de slot(AGP cu placă video pe AGP sau PCI Express cu placă video pe PCI express). Succes

| trolololo a răspuns:

Sunt compatibile, dar nu sunt cele mai bune alegeri.

| Intruder19 a răspuns:

Da,sunt compatibile.Eu in locul tau as mai strange ceva bani si mi-as cumpara o placa video pe gddr5 pentru ca cu aceea nu o sa poti juca multe jocuri.E pacat de quad core-ul ala sa il traga placa aia mediocra in jos.Eu as lua asa ceva http://www.emag.ro/......ED99TBBBM/

| anonimul explică (pentru Intruder19):

Multumesc dar probelma este ca placa video o am deja cumparata. vreau sami inlocuiesc doar procesorul si placa de baza

| JustM3JustABoy a răspuns:

Cel mai mult conteaza placa de baza pe care o ai si astfel te vei orienta ce fel da placa video iti vei lua ce procesor rami si celelalte. In primul rand te uiti pe placa de baza pentru ca sigur scrie ce slot are placa video si ce slot are procesorul. Daca nu ai macar pciex x16 mai bine arunci placa de baza iar despre procesor trebuie sa aiba un socket cat de cat (compatibil cu procesoarele cu 2 nuclee) de exemplu am2. am3, fm1, fm 2, dar si altele mai folosite gen lga775, 939, etc. Sper ca te-am ajutat!

| Words56 a răspuns:

Sunt compatibile dar nu le recomand

| DeyCj a răspuns:

Procesorul tău este compatibil dar în anumite condiții(„Some of AMD CPU (i.e AMD Athlon/Sempron family CPU) does not have integrated graphics processor. When this cand of CPU is installed, a discrete VGA card is required."). Placa video precis este compatibilă deși nu prea mă încântă.Eu în locul tău optam pentru Nvidia.Succes