| Believe9 a întrebat:

Buna! Cum se transforma unitatea de masura a densitatii curentului din A/m² in A/mm²?

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

laughing despre ce transformare vorbesti? Densitate pfff, A/m2 laughing ces astea?
Curentul electric se masora in metri patrati laughing, naspa revino, reformuleaza
Cum transformi Amperi din metri patrati in mm patrati? Asta da intrebare, iai rupt pe toti laughing

| Believe9 explică (pentru relian):

In primul rand, daca nu ai auzit de densitatea curentului mai bine taci si cauta pe internet si informeaza-te

| relian a răspuns (pentru Believe9):

Vad ca nimeni nu a dat nici un raspuns.Arata tu unde scrie, curentu se masoara in A/m2 is curios. Daca arati, atunci o sa recunosc ca nu stiam si iti multumesc ca ai aratat si am mai invatat si eu ceva.

Tu cred, vrei sa intrebi ceva dar nu stii exact ce anume, ori nu ai formulat bine intrebarea.
Curentul electric cei ala? Ce-s aia Volti, ces aia amperi?

Daca stii astea, dupa e mai usor sa stii si restul.m2 sau mm2 este sectiunera unui cablu, dar de m2 nu am auzit asa cabluri.

Densitatea curentului electric,nu ai cum sa te exprimi asa la modul general.
Densitatea este de fapt cantitatea de electroni ce se misca prin un cablu intr-un timp X.
Dar cantitatea de electroni tine de grosimea acelui gablu,electronii aia fac parte din acel cablu,cu cat c ablu mai gros cu atat ai o cantitate mai mare de electroni ce se misca acolo si invers.

Daca tu ii spui densitate,merge si asa, desitate sau numar ori amperi, sunt electronii ce se deplaseaza un pas inainte unu inapoi in acel cablu.
Dar inca odata, numarul asta, densitatea, ori zii cum vrei tine de grosimea acelui cablu.
Cabluri groase in sectiune de metri patrati eu nu am auzit.Nu exista asa ceva pe nicaeri.

Sa calculezi sectiunea unui cablu in mm2 aia da, se calculeaza si se afla si nr de electroni, ori densitatea cum zici tu.
Dar sa spui d ensitate nu prea merge.Densitatea inseamna cat de dens, cat de inghesuiti, sau cum sa-i zic ceva cu f multi atomi, cablu e cablu e la fel de dens, toate cablurile de cupru is la fel de dense.Mai putin dense ar fi cablurile de aluminiu.

Daca tu ai auzit de cabluri metri patrati si densitatea ce spui, arat, eu nu gasesc.

Întrebări similare