Ai o căsuță de search sus in inbox. Sper că e, nu mai am yahoo pentru că e praf. Scrii acolo adresa de email a persoanei respective și apeși enter. Îți va afișa toate emailurile trimise de el. Le selectezi pe toate și le ștergi. Gmail are opțiune de search in care poți filtra direct rezultatele, gen from: [nume expeditor] și îți arată direct toate emailurile de la persoana respectiva. Caută pe google sigur sunt optiuni de genul asta și în yahoo
Intrii pe pagina de mai (in browser).
Din oficiu, pe o pagina iti apar 50 mail-uri.
Sus, deasupra listei meniului, in stanga meniului, este o casuta. Daca bifezi aceea casuta, atunci bifeaza toate mail-urile de pe pagina.
Dai stergere (sau alta operatie) si se sterg toate mail-urile marcate de pe pagina. Continui cu noua pagina, la fal, daca mai apare (cei cu numarul 50+).
Mail-urile sterse sunt mutate la cosul de gunoi (Trash), de unde le poti sterge definitiv.
Mulțumesc, fată deșteaptă! Așa se explică, nu cu aere de expert către proști (că suntem fiecare proști în ceva...)! Am reușit făcând exact cum mi-ai spus. Sănătate!
Cu plăcere. Dar mai uită-te o data la poza mea de profil.
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Domn deștept! ))))))))))))))) Scuze, dar eu am vazut foto in miniatură și gluga-mi părea păr desfăcut! Oricum, mulțam încă o dată!
Minelife întreabă:
NeymarJUNIOR întreabă: