| FuNdITaPeNtRuMiNe a întrebat:

Buna,daca un cont de fb e facut nu de pe calc meu ci de pe al altuia si eu il folosesc, daca vorbesc cu o persoana isi poate da seama de pe ce calc.il folosesc cu ajutorul IPului?

Răspuns Câştigător
| King18name a răspuns:

Iti poate afla Ip-ul, dar e destul de complicat sa afle numele tau si altele. Exista si programe de schimbat Ip-ul, dar eu zic ca nu are rost sa te stresezi. Ar fi bine ca sa nu iti scrii numele tau la inregistrarea calculatorului, adica fiecare calculator are un nume care e inregistrat, in special atunci cand instalezi un nou windows.

3 răspunsuri:
| Castorul a răspuns:

Din cate stiu eu, teoretic ar putea fi posibil, insa la modul realist mult prea putina lume reuseste asta si in general nu prea merita deranjul. Deci e ca si cum nu s-ar putea big grin
Bafta!

| FuNdITaPeNtRuMiNe explică (pentru Castorul):

Deci..eu am un cont de fb dar mai am inca unul cu alt nume dar contul acela nu e facut de pe calc meu ci pe al altuia..si eu il folosesc dar stie persoana respectiva si normal.dar daca eu vb de exemplu cu x el ma poate controla cu ajutorul PC ului? sa afle ca eu sunt? nu isi poate da seama..asai? este chiar asa usor sa iti dai seama?

| Castorul a răspuns (pentru FuNdITaPeNtRuMiNe):

In cazul asta nu, nu isi poate da seama