Pai incearca cu un alt browser(Mozzila Firefox, opera sau Internet Explorer) si daca tot nu merge dai un restart
Probabil ai trimis prea multe cereri. Ai rabdare sa mai treaca un timp si o sa poti sa trimiti din nou. Asa am patit eu cand am trimis prea multe pentru un joc.
Pai daca faci de plictiseala, nu mai intra pe fb, gaseste un joc pe pc sau alta preocupare si o sa te lasi singur/a. Funda?
Cineva din cei pe care ai vrut sa ii ai in lista de prieteni te-a refuzat...si astia de pe facebook cand cineva te refuza iti blocheaza cererile de prietenie pe o anumita perioada de timp! Am patit-o si eu, asa ca mai asteapta! O sa ti se deblocheze tot...
Timp de 30 de zile nu mai ai voie:p din cauza ca ai dat prea multe cereri de prietenie
Ai trimis prea multe cereri...asa mi s-a intamplat si mie acum o saptamana si nu am mai putut sa trimit cereri 2 zile, dupa doua zile iar am trimis multe si acum nu mai pot sa trimit cereri tp de 7 zile
funda
Pentru ca ai trimis prea multe intr-un timp destul de scurt..asa mi se mai intampla si mie... 2 saptamani treebuie sa astepti pana poti sa trmiti din nou
Explorer-ul merge greu si da erori mozzila nu prea o folosesc, eu cu chrome-ul fac ce fac si aici mi l-au blocat direct asa pentru 30 de zile cu toate ca, daca am dat maxim 10 cereri de prietenie, si asta dupa foarte mult timp
X
Si eu am asa. Si mi-a zis sa astept 30 de zile. Si am asteptat. Si tot nu ma lasa. Probabil sa avem rabdaare .
Ti-l mai blocheaza si atunci cand dai un comentariu la un prieten si lui nu-i convine si da spam. sau pui o poza cu o persoana iar la persoana respectiva nu-i place iti da denunta. si atunci te blocheza pe cateva zile. nici eu nu pot sa trimit acum