Pentru ca nu il vizioneaza nimeni.
Daca esti nasoala si grasa nu prea ai ce sa faci, este concurenta mare pe tiktok, pana si labarii aia au pretentii. Dar nu este totul pierdut. Inceaca sa promovezi cat mai multe manele si secvente din emisiuni culturale cum ar fi casa prostituwutziei, bravo esti proasta sau insula cwrvieii. O sa ai succes garntat. Da-mi folow pe insta: șmenaru-barosanu. Sau pe tiktok bossu-barossu'. Succes si nu uita ca esti o printesa!
Eu sustin femeile puternice si independente. Lumea nu stie cat de greu este ca viața ta sq depinda de un cont de tiktok sau only fans. Fara atenție si validare nu ai cum sa traiesti. Ce conteaza ca in ucraina mor mii de soldati, eu vreau likeuri si simpi.
Faceam doar o paralela, probleme reale vs lipsa de atentie
Eu nu m-as inrola nici macar pentru Romania. Sa moara copii de deputati si paramentari. Dar asta nu schimba faptul ca in ucraina mor mii de pusti. De ambele tabere, atat rusi cat si ucrainieni, pentru ca grosul armetei ruse se bazeaza pe recruti. Atatea mame plang si atatia batrani isi duc nepotii la groapa. Nici una din tabere nu lupta pentru ca vor ci sunt obligati de conducatori. Nimeni nu vrea sa moara.
Bineinteles ca nu m-as inrola. De ce sa mor degeaba. Repet sa se duca la razboi bogatsii si politicienii ca aia au averi uriase de aparat. Razboaiele nu se mai duc de sute de ani intre natiuni, se duc intre oameni puternici cu interse meschine. Iar noi, pwlimea, murim pentru ei.
Pai tu esti obligat! Este jobul tau. La fel cum si eu sunt obligat sa muncesc ca sa imi pot plati facturile. Sper sa nu escaladeze razboiul, pentru ca Romania si Bulgaria vor fi in prima linie. La fel ca in cel de al doilea razboi mondial, vom fi carne de tun pentru inamic. Oricum op isi doarea likeuri si a ajuns sa invete istorie
Si eu imi iubesc tara, dar nu am de gand sa mor pentru niste elitisti. Da, am sa fug daca este posibil. Romania nu cred ca mai are 80% control asupra propiilor resurse. Toata industria este vanduta. Tu ai depus un juramant, trebuie sa il respecti sau vrei sa fii erou, te intelg. Dar eu nu vreau sa mor pentru niste politicieni jegosi.
Sa speram doar ca nu o sa ai sansa sa iti dovedesti curajul, ca nu o sa ajunga razboiul si la noi. Chiluieste aici este TPU doar. Eu sunt muncitor in fabrica, tu soldat. Ti-ai ales drumul asta in viata, ok, dar nu inseamna ca toti trebuie sa mergem pe el.
Wtf, am pus o simplă întrebare. De ce îmi sare toată lumea în cap? Sunteti așa de frustranti unii.
Chiluieste-te. Este doar un simplu troll. Aici nu este ca pe insta sau tiktok, unde te pupa simpii in fund. Asta-TPU, mai glumim si noi, nu am absolut nimic cu tine.