Buna, te voi ajuta eu, intra pe google si scrie asa " download everest" everestul este un program de detectare drivere automat, dupa ce ai gasit numele driverului este usor de depistat, in caz ca nu te descurci, te voi ajuta eu, dai add la belea_pe_bune, sau daca gasesti numele driverului si nu l gasesti pe google, spune-l mie aici si il gasim amandoi, succes
Http://www.youtube.com/watch?v=y-Xzoa3l4Ac
fa ca in video si la sigur totul va merge bine;)
Click dreapta pe my computer, manage, device manager si in dreapta iti apare un triunghi galben sau rosu daca nu ai vreun driver instalat.
Dublu click pe sound...
Daca nu apare inseamna ca ai toate driver-ele instalate.
Verifica mufa la boxe sau casti.
http://drivers.softpedia.com/......-401.shtml
Ai incercat sa bagi din nou windowsul? poate nu s-a instalat ok, formateaza tot hardul, placa audio ti-o citeste? de exemplu, daca deschizi winamp si dai play la o melodie, iti apare un mesaj de genu "bad direct driver, please try... ", daca apare asa, inseamna ca driverul nu corespunde, dar daca tu zici ca ti-a mers, poate este windowsul de vina, sau ai placa integrata? daca nu este integrata, scoate-o, sterge o de praf si posibil va pleca, vezi si la setarile din bios, recunoaste placa?, uita te in control panel la add hardware, daca iti vede si acolo placa, undeva trebuie sa fie o problema, ii dam noi de cap, revino cu un raspuns, te salut
Man, eu ma refer, Control Panel --> Add Hardware --> Next --> yes i have already connected the hardware, dupa iti apar toate driverele, si acolo daca iti apare ceva cu semnu exclamari, pe galben, nu este placa instalata corect, dai click acolo dupa next, vezi ce apare, daca nu, o fi placa arsa, n-am idee, oricum vezi si la boxe sa nu aiba ceva, dar cand dai drumul la o melodie, zici ca iti canta nu? daca iti canta nu e din placa e din boxe sau mufa de la placa. incearca toate variantele! poate fi si mufa de la casti/boxe