| DarkAngel891989 a întrebat:

Bună dimi, TPU.Acum 6 ani(cam așa ceva) am făcut contract cu cei de la UPC pentru televiziune și internet.Luna viitoare vreau sã scap de ei și sã reziliez contractul cu ei. Întrebarea mea este:dacã le dau smartcardul de la tv+ router-ul mai trebuie sã le dau și cablurile(de la tv+internet)?
Zi fainã sã aveți!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cablurile dacă le ai băgate în pereți le folosești la DIGI.

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Trebuie sa inapoiezi totul, inclusiv cablurile si toata aparatura, in momentul cand reziliezi contractul, ca altfel ti se imputa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cablurile de pe pereți puse de ei de internet și TV nu le predai că astea le-ai plătit când au instalat astea ei.

| Violleta2022 a răspuns:

Vin si eu cu o intrebare curioasa?
De ce vrei sa ramai fara Tv si internet, taman de sarbatori?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu predai smartcard și router.

| mihai69 a răspuns:

Nu.
===
PS pentru atotștiutorii anteriori: smartcardul e exact ceea ce îi spune numele - un card cu cip (seamănă cu cel bancar). Deci... NU are niciun cablu!
rolling on the floor

| DarkAngel891989 explică (pentru Violleta2022):

Las UPC pentru Digi.Am prins ofertă de BlackFriday abonament 50 lei/lună contract 2 ani(în primul an dau 25 lei lei) plus cã au internetul acela de 1000 mbs.La Upc plătesc 86 lei/lună.

| DarkAngel891989 explică (pentru anonim_4396):

Parcã așa știu și eu cã le dau doar smartcardul și routerul.Cã, cablul l-am plătit atunci la început de contract

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Păi nu trebuie să dai, doar că cu cablurile rămase în casă nu poți să mai faci nimic, iar cele dinafara locuinței, acele cabluri care le aparțin lor, nu le mai poți folosi. Zi minunată să ai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mai bine la DIGI.

| mihai69 a răspuns (pentru mihai69):

@a_null: aici nu merge pe "am crezut"; știi ceva sigur - răspunzi. Dacă nu, nu. Că te faci de râs [nu lynx lynx, ci rolling on the floor ]

| mi25 a răspuns:

Iar a dat Violleta cu bata in balta.
Eu mi-am schimbat furnizorul UPC la alt furnizor, acum cateva luni. Am predat doar cardurile (aveam mai multe), ruterul. Cablul este si acum pe perete, urmand sa-l scot cand zugravesc.