| Yuoia a întrebat:

Buna dimineata.
O cunostinta are in telefon (banuiesc ca are) acel program care se instaleaza la copii, pentru urmarire. Cand parintii vad toate apelurile, dialogurile, tot ce misca in telefonul copiilor. Stiu ca este si pe pc. Dar am uitat cum se numeste.
De ce banuiesc ca il are?
Are copii adolescenti. I-am trimis un mesaj cu o abatere de comportment a unuia dintre copii. Mi-a cerut amanunte. Si desi i-am raspuns de trei ori, nu a primit niciodata mesajul. Banuiesc ca acel copil i-a sters mesajele din telefon.
Vrem sa verificam daca il are instalat dar, cum am spus, nu ii mai stiu numele. Ajutati-ne va rog. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| adryang78 a răspuns:

Team viewer și/sau Anydesk sunt cele pe care le-am folosit eu, dar numai pe PC, nu știu dacă au versiune pentru Android.

9 răspunsuri:
| adryang78 a răspuns:

Family link, de la Google?
Find my kids?

| Yuoia explică (pentru adryang78):

Parca altceva stiam eu. Dar o sa le cautam si pe astea. Vreau sa stiu ce sa caut.

Dar ala ca si pe pc, unde dai cuiva permisiunea sa-ti umble in calculator?

| adryang78 a răspuns (pentru Yuoia):

Sunt mai multe astfel de aplicații. Pe acestea le folosesc eu, de aceea le știu.
Oricum, genul acesta de aplicații în general nu permite copilului să intervină asupra setărilor pe care le face părintele. Family link, de exemplu, în cazul în care copilul modifică anumite setări, taie accesul la toate funcțiile și aplicațiile telefonului, lăsând doar posibilitatea de a suna, și trimite o notificare părintelui.

| Dimi457 a răspuns:

Tu esti copilul si vrei sa stii ce are mama ta instalat de stie orice miscare?

| Yuoia explică (pentru Dimi457):

Bati campii.
Daca imi urmareai raspunsurile de-a lungul timpului stiai ca nu este asa. Tu esti plodul.

Da, de Team viewer stiam eu.
Multumesc. O sa cautam si una si alta.

Da, acum vad ca au si pentru android:
Download the latest version of TeamViewer for Android
AnyDesk for Android - Download the APK from Uptodown

| Dimi457 a răspuns (pentru Yuoia):

Intrebam si eu. Cred ca am avut dreptate. Nu-i decat o solutie:sa te deposedeze de telefon.
Fara hate ca nu esti in mahala.