Fa update la ultimul driver al placii video! intri pe situl nVIDIA, selectezi seria placii tale video, sistemul de operare apoi descarci si instalezi ultimul driver ce ti-l gaseste acolo! daca nu merge, id mess sprintaroiuflorin, sa vad cum te ajut!
Eu am aceiasi placa video si imi ruleaza pe Hight toate jocurile mentionate de tine cred ca procesorul e cam slab, eu am AMD Phenom quad-ore B55 3.60 Ghz.
Nu ai o placa foarte stralucita, poate fi si de la rezolutia cu care joci the run de ex, si setariile ultra mega high.
Daca nu e din aceasta cauza, reinstaleaza windowsul, de preferat w7 x64, dar prin formatare nu prin repararea. Apoi cauti ultimul driver pe Nvidia.com
Presupun ca nu ti-ai instalat si windowsul din nou. poate ti-au ramas resturi de la fosta placa video si iti dau conflicte. Incearca sa-ti pui windowsul "pe curat", sa instalezi ultimul driver de la placa video si ultima versiune de direct x. e f important daca ai windows pe 32 sau 64 de biti sa cauti drivere si direct x pentru aceeasi versiune.