Care curiozitate? Si Obama s-ar putea uita la profilul tau si nimanui sa nu ii pese.
Nu exista. Este scris in "Terms and Conditions". Chestia aia care nu o citeste nimeni
Imi pare rau ca iti trebuie o astfel de aplicatie. Inseamna ca ceva ti se intampla. Ceva banuiesti despre cineva.
Same.
Nu degeaba imi pastrez anonimatul pana si pe Facebook
Mai, nu stiu ce sa zic de asta.
Din cate stiu, vizitele nu se pastreaza pe serverele niciunei companii, ele reprezinta doar incarcarea si vizualizarea unei pagini web (asta daca nu se interactioneaza cu aceasta).
Insa tine minte: Niciodata sa nu dai parola aplicatiilor/site-urilor necunoscute!
Nici nu stii cum acea aplicatie te face fara cont.
Bine,uite am cont pe sarahah si raspunsurile mi le pot vedea doar urmaritorii mei de pe Instagram, și aș banui pe cineva pentru un mesaj primit si doream sa vad daca persoana respectiva a intrat pe contul meu, poate nu e cine stie ce si oricum nu ma intereseaza hate-ul, eram doar curioasă, dar stii cum e suntem oameni si suntem diferiti si avem interese diferite
Ba sa stii ca am gasit ceva pe net, și da bănuiesc ceva, mersi mult
Probabil este fake. Iti ia din lista de prieteni si pune numere la intamplare. Parerea mea, voi postati poze ca sa le vada lumea si apoi va plangeti ca se uita peste profilul vostru X si Y. Dai block sau intreaba-l direct.
Ma bucur tare mult ca intelegi. Nu mai sunt multe persoane ca tine
Vreau sa zic, care sa accepte parerile fara a se supara sau a intelege gresit.
Mi se pare ceva normal sa intelegem si sa acceptam si parerile altora si ce gandesc altii, te pup
MadalinT00 întreabă:
SasukeCS2 întreabă:
catalontz întreabă: