| Maria46854213 a întrebat:

Imi doresc niste informatii despre: http://www.smartbuy.ro/mp3-mp4-playere/e-boda-p4-player- freeman-holiday-4gb~2609921.html#. Imi doresc raspunsuri de la cei care au avut sau inca au. M-ar urmatoarele lucruri:

1#Cam cat rezista bateria?

2#Jocuri pentru el de unde imi pot lua?

3#Cam cate melodii intra pe el?/

O mai pun odata pentru ca nimeni nu a raspuns si am mai mult noroc de data asta.Si ala care sa luat de mine data trecuta abtinete:P

Răspuns Câştigător
| Magnific a răspuns:

Are un preten de al meu exact E-Boda Freeman Holiday tine destul daca asculti non-stop muzica tien cam 5-6 ore. bun depinde ce voulm ai dai.ca daca dai tare tine un pic mai putin.jocuri nu stiu daca are asa ceva ...io nu am vz pana acum big grin pa ide 4GB intra cam.sa facem un calcul. un mp3 sa zicem are aprox 4 MB. deci 4 GB = 4096 MB imaprtit la 4 MB pe melodie este = cu 1024 melodii.big grin dar depinde cat are si melodia big grin

3 răspunsuri:
| opryta a răspuns:

Este foarte bun am si eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunetul are claritate? Se incarca la usb prin cablu sau se conecteaza direct?

| robertgori a răspuns (pentru opryta):

Mi-am cumparat si eu 1 mp4 freeman holiday dar nu mi-au dat manual de instructiuni si nu stiu cat sa il tin la incarcat la inceput, si cand il conectez la pc imi apare o poza cu pc-ul si cablu de la usb dar nu arata o baterie ceva. imi poti zice si mie niste sfaturi. Mersi