| NadyPorahy a întrebat:

Bună! Îmi puteți recomanda, vă rog frumos, câteva tablete bune care funcționează pe Windows?
De asemenea știți unde aș putea duce tableta veche și să primesc bănuți pe ea. La telefoane este site-ul flip.ro, dar la tablete nu știu.
Programul "Rabla pentru electrocasnice", include cumpărarea unei tablete, doar că trebuie să duc în schimb un laptop vechi sau un calculator, nu tableta veche.
Din păcate nu o pot vinde pe OLX pentru că nu pot zice că mai e foarte funcțională, în sensul că nu se mai încarcă bateria. Aș vinde-o pentru piese cum e de exemplu site-ul flip.ro pentru telefoane.
Mulțumesc!

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

O vinzi pe olx si descrii exact defectul si nu ți la pret adica nu o poti vinde cu 500 lei, o dai cu 50 le ca este defecta, o vinzi pentru piese, nu poti cere pe ea 150, te multumesti cu cît i ti ofera pe ea ca este defecta, o tableta nouă este foarte scumpă mai bine ai duce o pe asta sa o repare ca asa o vinzi in paguba si alta costă 800 sau 1000 lei una mai performanta este 1500 lei.

| sierra1 a răspuns:

" nu o pot vinde pe OLX pentru că nu pot zice că mai e foarte funcțională,"
- fii domn, dă-o la săraci

"tablete bune care funcționează pe Windows"
- cu antroid nu e bună?

| NadyPorahy explică (pentru sierra1):

Nu pentru mine?

| NadyPorahy explică (pentru CristiDinBucuresti):

Știu cât costă, tocmai de asta voiam să știu câteva tablete bune cu Windows, mai ales că nu o cumpăr în fiecare zi.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru NadyPorahy):

Mergi la media galaxy si uitate acolo au ei tablete vezi si preturile le si testezi

| NadyPorahy explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu mai au tablete pe Windows...