| Andreeaツ a întrebat:

Imi puteti spune de ce memoria mea de la PC se incarca? Pe hard-ul C: si mentionez ca nu am descarcat nimic, doar a inceput dintr-o data sa se micsoreze adica sa nu mai am nici un GB. Care ar fi motivul?

9 răspunsuri:
| push2gl a răspuns:

Tot ce instalezi in pc, o parte se instaleaza in C

| Adr1aNNN7 a răspuns:

Simplu,virus...straight face

| costywinner a răspuns:

Rezolvi prblema cu 2 programe : Ccleaner si Malwarebytez anti malwarewinking funda?

| UnicornulFericit a răspuns:

Fisierele temporare...cred eu.Sterge istoria browserelor si se va rezolva daca nu poate ai virus, am vazut pe unele site-uri virusi care iti umplu memoria PC-ului.Asa cum am spus sterge istoria browserului sau sterge fisierele ce nu-ti mai trebuie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Antivirusul consuma multe resurse(MB) sau ai un virus care fura mb de la tine si trimite la hacker, adica iti trimite intr-un folder(preferabil WINDOWS\System32) un executabil care " mananca " memorie, poate manca pana la 50MB de memorie pe ora, depinde de virusi eu am avut unul care mi-a mancat de la 7GB pana la 13MB in 3 zile.

| Ionela78 a răspuns:

Pai s-ar putea sa fi bagat in calculator un virus. ceva de pe net, ai descarcat ceva si ai sters poate sau nu stiu si a ramas un virus.cel mai bine este sa mergi cu el la reparat. poate apoi nu il mai poti deschide deoarece virusul se mareste.mergi cu el si vei vedea problema. fundA?

| AndyNarutoShinobi a răspuns:

Pai și mie mi se întâmpla la fel la început! Ai navigat mult pe internet și s-au salvat multe fișiere cu istoria în ce ai navigat; cookies...tu poti folosi acum CCleaner! Atât doar ca e cam stresant fiindcă de exemplu iți salvezi o parola pe yahoo și nu o mai tine minte fiindcă ai șters istoria!
uite un site de pe care poți lua CCleaner! Insa ai grija! sper sa ști sa-l folosești, iar la început sa cauți instalarea pe limba romana! Iar dacă poți și ai D:\ Atunci descarca-l acolo când arata unde sa-l descarci!

| YuLyan123 a răspuns:

Sal
Probabil ai umplat o gramada pe net si sa umplut cu istoric si alte chestii(am avut aceeasi problema).Ca sa il golesti iti recomand Ccleaner il iei de aici:http://www.piriform.com/ccleaner/download
nu te speria ca nu trebuie platit iei de aici de unde scrie asta...te descurci tu...
Version 3.06. 1433 (2, 991 kb)
- Download from FileHippo.com
- Download from Piriform.com

| YuLyan123 a răspuns:

Nu va mai luati dupa man...