| Freeworld30 a întrebat:

Bună!

Îmi puteți spune, va rog, cum pot sa fac o imagine.jpg de dimensiunea 2250x1500 px din 362 KB în 2 MB? Am încercat diverse site-uri online de compresie și programe pe telefon, dar nu am reușit deloc.

Mulțumesc frumos!

5 răspunsuri:
| antineutrino a răspuns:

Cu Topaz Gigapixel AI.

| lpavel a răspuns:

Pai cu orice program poti la optiunea: resize adaugi valorile care le vrei, in cazul tau 2250x1500 apoi salvezi si gata!
Dar ai grija ca acea imagine daca e in format mult mai mic se va deteriora mult, adica culorile vor arata putin ca sterse...

| Freeworld30 explică (pentru lpavel):

Am observat lucrul acesta.
Deci imaginea e deja 2250x1500, dar nu e de 2 MB, ci de 362 kB, si nu prea resusesc ca sa o fac sa fie de 2 MB.

| sierra1 a răspuns:

Cu micuțul paint o faci in 3 mișcări

| Simpatic a răspuns:

Eu din cate stiu un fisier video cat si o imagine pot fi "masluite" si duse fortat la o anumita rezolutie, la imagini se poate modifica evident Width si Height, dar acelasi softuri care modifica parametrii imaginilor si dau posibilitatea sa le editezi, nu iti dau si posibilitatea sa setezi cat spatiu sa ocupe acea imagine, deci nu ai posibilitatea sa faci o imagine sa aiba 2 MB iar alta 5 MB sau 7 MB! spatiul ocupat in final de o imagine depinde de calitatea la care este salvata dar si de alti factori care nu tin de alegerea celui care editeaza imagini!