Asa si mie. Dupa ce ca imi arata de la cativa prieteni (cu care nici macar nu interactionez deloc), imi apar aceleasi postari. Gen 1 postare de acum 30 min, 2 postari de ieri sau alaltaieri apoi dau refresh si tot postarile alea le arata. Nu stiu ce s-a intamplat cu Facebook ul, am 3000 oameni in lista, de ce puii mei arata 90% aceleasi postari de cate 4-5 ori si 10% postari noi? In plus sunt si foarte multe reclame, reel uri si postari de la diferite pagini cu mentiunea "sugestii pentru tine". A devenit o bataie de joc Facebook ul asta. Nu cred ca exista solutii. Adica e solutia sa platesti o taxa lunara ca sa nu iti mai bage reclame si sa il personalizezi putin dar nu stiu exact ce si cum. Eu cand ma satur sa vad aceleasi postari de la o persoana apas pe "snooze Mihaela pentru 30 zile" adica nu o sa imi mai apara postari de la Mihaela 30 zile (Mihaela e doar un exemplu de nume)
Stiu si eu metoda cu snooze. Numai ca nu pot face asta la posturile de stiri. Si culmea, tocmai aici imi arata stiri de acum o luna. Desi unele au 5-9 postari pe zi.
Sau da "ascunde postarea" la toate postarile care nu iti plac si nu o sa-ti mai bage postari din alea