anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună.
În primul rând, am o problemă.
Vreau să îmi bag înapoi Windows XP s3, pentru că acum am sistemul de operare Windows 7, și calculatorul merge groaznic de greu.
Aștept zeci de minute, chiar ore să îmi descarc niște fișiere, zeci de minute să deschid un fișier sau să intru într-o pagină de net.
Nu vreau tutoriale ca să-l scot și nici pași de pe net. Să-mi răspundă doar cine are experiență în așa ceva și a și făcut-o odată cu succes.
Deci, întrebarea mea este: Cum îmi instalez din nou Windows XP s3?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Bagi cd cu windows xp, dai restart, setezi ca prim device de bootare cd/dvd si la instalare dai format la partitia cu windows 7.

| introduaicinumele a răspuns:

Pur si simplu reinstalezi Win Xp peste Win 7 (formatezi partitia C, pe care ai Win7 si instalezi acolo din nou Xp-ul).
Altfel nu se poate face, se poate face upgrade de la Xp la 7, dar nu si downgrade!
PS: ce specificatii are PC-ul tau? Nu de alta, dar 7-le este mult mai... modern si cu updateuri la zi decat Xp, si in plus o interfata mult mai aerisita. Pana si pe Linux stiu sa umblu mai bine decat pe Windows Xp...

| hideaway a răspuns (pentru introduaicinumele):

Nu contează ce specificații are, eu știu să umblu mai bine pe Windows XP s3 și îmi merge mai bine.

| introduaicinumele a răspuns (pentru hideaway):

Intrebam asa de curiozitate... adica nu prea am auzit de PC-uri pe care Win7 sa mearga groaznic de rau, doar daca este un Pentium 3 sau mai vechi...