| andreeacr123 a întrebat:

Buna!
In urma cu ceva timp mi s-a furat telefonul, am fost sa fac o declaratie de furt la Politie dar nu am primit niciun ajutor.De curand am descoperit ca daca ai avut pe telefon accesat Facebook-ul si daca persoana care detine telefonul il foloseste pot afla ip-ul persoanei.
Ei bine, am descoperit (tot uitantu-ma de ceva timp) un ip neconscut.
Intrebarea mea este: cum fac sa aflu al cui este acel ip?
Va multumesc anticipat si v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu aceasta problema!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Operatorul de net nu o sa iti ofere niciodata acesta informatie. Teoretic politia trebuie sa se ocupe de acest lucru, tu ca persoane fizica nu ai sa ai nicio putere.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Te duci la operatorul de internet caruia ii apartine IP ul, cu o hatarare judecatoreasca si ti se vor da informatii detaliate. Insa poate fi un ip de la un hots pot public si nu rezolvi absolut nimic

| andreeacr123 explică (pentru suntserios):

Si ce trebuie sa fac ca sa ajung sa am o hotarare judecatoreasca? Din moment ce Politia nu a fost dornica nici dupa ce i.am oferit imei.ul telefonului sa il gaseasca. Daca contactez direct operatorul de internet nu am nicio sansa?

| andreeacr123 explică (pentru suntserios):

O sa fac o alta cerere la Politie.cam ce ar trebui sa specific doar ip.ul sau cum?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru andreeacr123):

Sincer habar nu am, vb si tu cu cineva la politie.