| AndreyIstetul a întrebat:

Joc 4story si la lvl 19 m-a pus sa merg in timp si am ajuns si acum nu stiu ce sa fac. Unde ma duc. Sunt niste camere cu intrerupatoate care se deschid si unele care nu se deschid, unde cred ca este ce trebuie sa caut. Cum le deschid?

12 răspunsuri:
| sufletzel a răspuns:

Vezi ca ai ca niste intrerupatoare pe perete langa usa blocata. arata ca 2 puncte asezate orizontal unul langa altul parca rosii (nu mai retin sigur - eu sunt lvl 37). da dublu clic pe ele si asteapta sa se incarce pana la 100%. apoi se va deschide usa respectiva... Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt acolo 2 intrerupatoare asa ca 2 puncte da si dai dublu clic si astepti sa se incarce pana la 100 apoi se va deschide usa respectiva noroc mult vezi si tu ca e o usa blocata si acolo sunt ce tiam ziss eu am lvl 46

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Phdgd

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti prost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dami contusi parola si iti fac misiunea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai dai pe ele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habar nu am dar daca dati cont la 4story bagati id denis_pericol78

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te ti de cur si sari in sus si se deskide usa sa stii ca stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O iei la dreapta si acolo e o usa si pe acolo iesi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dau contul meu lv 27 pe contul tau

| DenisBoss333 a răspuns:

In unele locuri sunt intrerupatoare care trebuie sa dai click pe ele si astepti pana se incarca la 100% apoi care usa s-a deschis trebuie sa treci prin easi tot asa iar la sfarsit dupa ce te bati cu bossul este un portal prin care trebuie sa te teleportezi. Portalul te duce inapoi in timpul tau.
Bafta!

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns (pentru sufletzel):

Eu am lvl 134 full +24winking