Man, in fn, sper sa nu ne certam, dar, poate aiumblat pe la centrul de mesaje, si ai schimbat acel numar(e pe la setari mesaje). De obicei(80% cazuri) asta e caza in care apare problema trimiterii mesajelor. |Cum numarul ala e salvat in sim, chiar daca vei schimba cartela i alt telefon, tot nu vei putea timite mesaje! Daca esti pe Orange te pot ajuta deoarece acolo stiu acest numar, in rest, pauza
Dezactiveaza toate optiunile deja active. Activeaza iar optiunea respectiva si asteapta mesajul de confirmare. Abia dupa poti trimite mesaje si suna. Poate dura putin mai mult pentru ca este incarcata reteaua
Cum adica sa dezactivez optiunile deja active? nu prea le am cu telefoanele plz ajuta-ma spune-mi mai explicit
Suni la *100# si alegi optiunea, daca iti zice ca e deja activa o dezactivezi.
Pai imi zice ca am 2000 de msj
Inseamna ca ai umblat la setari sms... asa mi s-a intamplat si mie o data dar am reusit sa imi dau seama ce nu era in ordine
Ciao xD3nYSx...Părerea mea este că ar trebui să suni la Serviciul Clienţi la 444 și să ceri cu un consultant Orange. Spune-i care e problema și poate te va ajuta... Fundă?