| Hasss a întrebat:

Buna la toti azi mi-am reincarcat cartela si mi-am bagat 4 euro si am ales extraoptiunea cea cu 2000 minute si 2000 msj si nu pot sa trimet mesaje
am stins telu am scos cartela dar tot degeaba ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Man, in fn, sper sa nu ne certam, dar, poate aiumblat pe la centrul de mesaje, si ai schimbat acel numar(e pe la setari mesaje). De obicei(80% cazuri) asta e caza in care apare problema trimiterii mesajelor. |Cum numarul ala e salvat in sim, chiar daca vei schimba cartela i alt telefon, tot nu vei putea timite mesaje! Daca esti pe Orange te pot ajuta deoarece acolo stiu acest numar, in rest, pauza big grin

10 răspunsuri:
| IndescribableChild a răspuns:

Dezactiveaza toate optiunile deja active. Activeaza iar optiunea respectiva si asteapta mesajul de confirmare. Abia dupa poti trimite mesaje si suna. Poate dura putin mai mult pentru ca este incarcata reteaua

| ByAnGeL a răspuns:

Ciao xD3nYSx...Părerea mea este că ar trebui să suni la Serviciul Clienţi la 444 și să ceri cu un consultant Orange. Spune-i care e problema și poate te va ajuta... Fundă?

| Hasss explică (pentru IndescribableChild):

Cum adica sa dezactivez optiunile deja active? nu prea le am cu telefoanele plz ajuta-ma spune-mi mai explicit

| IndescribableChild a răspuns (pentru Hasss):

Suni la *100# si alegi optiunea, daca iti zice ca e deja activa o dezactivezi.

| NyCoLeTaaa a răspuns:

Suna la *123*2# si acolo iti zice daca ai sau nu mesajele din extraoptiune

| Hasss explică (pentru NyCoLeTaaa):

Pai imi zice ca am 2000 de msj

| NyCoLeTaaa a răspuns (pentru Hasss):

Inseamna ca ai umblat la setari sms... asa mi s-a intamplat si mie o data dar am reusit sa imi dau seama ce nu era in ordine

| Hasss explică (pentru sltlp):

Multumesc frate srsdani :X am gasit un numar de mesaje am intrat in setari la mesaje si am scris numarul acolo si a mers :X

| sltlp a răspuns (pentru Hasss):

Macar acu nu ne-am mai certat :plaughing

| Hasss explică (pentru sltlp):

Mdea laughing mrs din nou