| Ornato a întrebat:

Buna!
M-am apucat de gaming si vreau sa imi iau un monitor 4k cu refresh rate 360.
Imi recomanda cineva unul bun please?

10 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nu gasesti 4k cu 360Hz! Nu stiu de ce nu-ti ajunge unul de 144HZ? habar nu ai ce si cum dar ai auzit si tu ceva si vrei asa... laughing

| Ornato explică (pentru lpavel):

Atunci de care sa iau, vreau unul pe care se vede bine si din cate am citit pe internet daca ar mai mare refresh rateul atunci imaginea e mai smooth

| Mosotti a răspuns (pentru lpavel):

Eu am de 144 si e f bun, luat in Ianuarie 2019.

| VoidEternal a răspuns:

Ca să împingi atâția pixeli ai nevoie de un monstru de PC, dacă vrei să te joci jocurile apărute în ultimii doi ani. Și la cat costa o placa video acum... Ce specificații are pc-ul tau?

| Ornato explică (pentru VoidEternal):

Nu e cine stie ce, dar totusi ce monitor sa imi iau?
momentan folosesc un tv ca si monitor

| lpavel a răspuns (pentru Ornato):

Imaginea nu are treaba cu refresh-ul doar daca nu ai avea un monitor de 30hz dar de alea nu mai exista! imaginea consta in tip-ul de monitor cum ar fi: tine, va, ips etc. daca vrei pentru jocuri un tine este mai bun iar pentru media ips este mai bun! Cauta pe Youtube si vei gasi orice informatie!

| lpavel a răspuns (pentru Mosotti):

Normal ca e bun! Eu am de 75hz si pot spune si eu ca este foarte bun! Cine se pricepe stie la ce sa se uite!

E bun si ala de 75, e bun si ala de 144, eu l-am luat ca poate ajuta la ceva jocuri, insa sincer nici n-am jucat ceva din 2019 incoa.
Al meu este AOC Gaming G2460PF 24 inch nu stiu daca e IPS sau tine.

| lpavel a răspuns (pentru Mosotti):

Wow! Ce coincidenta si al meu e tot AOC Gaming doar ca e pe 75hz si 32 inch, ips. Sunt foarte multumit de el, zi de zi ma joc minim 1 ora... NFS Hot Pursuit Remastered e la ordinea zilei happy

Si la mine merge la fel de bine, ca si asa nu folosesc aia 144 Hz. Al meu are 24 de inci.