Un virus este putin probabil.
Cea mai spectaculoasa cauza ar fi o bratara magnetica (sau orice alta sursa de magnetism aproape de laptop). Vezi aici: http://geekswithblogs.net/......-mode.aspx
Multumesc pentru ajutor, nu gaseam nici o explicatie, pentru trece in modul sleep si de obicei facea acest lucru cand mutam laptopul dintr-un loc in altul.
Initial am crezut ca ating din greseala butonul on/off care este setat sa puna calculatorul in sleep cand il actionezi, dar am schimbat setarea si l-am dezactivat dar problema a ramas. Senzorul pentru inchidere capacului display este problema. Multumesc inca odata, ai funda de la mine.
Un an bun
Acum am vazut raspunsul tau, multumesc, cred ca era setat timpul de intrare in sleep prea mic, 2 min. am pus pe 10 si cred ca s-a rezolvat.
Multumesc
In Sleep intra doar daca e setat sa intre. (normal e setat un timp, dupa care, daca nu misti mouse-ul, sau nu butonezi, intra un Sleep)
Asa ca verifica acel timp, in Power Options - Edit Plan Settings - si acolo o caseta pentru Setat timpul la Sleep si oprit automat monitorul.
Te mai poti uita si la Change Advanced Power Settings, la Hard-disk!
Are laptop nu desktop. Deci nu are monitor separat.
Sebastian_Andraş_1991 întreabă: