Un virus este putin probabil.
Cea mai spectaculoasa cauza ar fi o bratara magnetica (sau orice alta sursa de magnetism aproape de laptop). Vezi aici: http://geekswithblogs.net/......-mode.aspx
In Sleep intra doar daca e setat sa intre. (normal e setat un timp, dupa care, daca nu misti mouse-ul, sau nu butonezi, intra un Sleep)
Asa ca verifica acel timp, in Power Options - Edit Plan Settings - si acolo o caseta pentru Setat timpul la Sleep si oprit automat monitorul.
Te mai poti uita si la Change Advanced Power Settings, la Hard-disk!
Acum am vazut raspunsul tau, multumesc, cred ca era setat timpul de intrare in sleep prea mic, 2 min. am pus pe 10 si cred ca s-a rezolvat.
Multumesc
Multumesc pentru ajutor, nu gaseam nici o explicatie, pentru trece in modul sleep si de obicei facea acest lucru cand mutam laptopul dintr-un loc in altul.
Initial am crezut ca ating din greseala butonul on/off care este setat sa puna calculatorul in sleep cand il actionezi, dar am schimbat setarea si l-am dezactivat dar problema a ramas. Senzorul pentru inchidere capacului display este problema. Multumesc inca odata, ai funda de la mine.
Un an bun
Sebastian_Andraş_1991 întreabă: