Mai verifică-ți și tu "intimitatea" (la setări, poți verifica cu ușurință, dacă ți-a accesat altcineva contul) și vezi dacă nu a dat năvală vreun asupritor.: ))
Buna, unde pot vedea la setari daca cineva mi-a accesat contul? nu ma pricep..eu doar intru, vorbesc, dau like uri doar ca am obs ma tot arata offline de 1 minut, cand stau pe invizibil de pe pc...
Mda, cred ca e de la facebook de fapt, am intrat un pic de pe invizibil si iar ma arata ca lipsesc de un minut, nu ma mai pot ascunde
Degeaba, e de la facebook, mi-am dat seama ca am intrat de pe contul varului meu pe invizibil, si cand m-am uitat la statusul lui aparea offline de 1 minut...aiurea, exagereaza deja, cred ca o sa imi anulez si contul.
Seetings→ Security→ Where You're Logged In (aici, dai click pe edit). Parcă îmi amintesc că trebuie să îți apară browserul de pe care ai accesat contul, ora, IP-ul, locația etc. În cazul în care ți l-a accesat și altcineva, de acolo vei afla.Va apărea o altă locație, probabil un alt browser, cu siguranță, un alt IP etc
Imi apare ca mi-a accesat contul cineva din Bucuresti, nu stiu ce dispozitiv e ala http://picpaste.com/rsz_untitled-UmzwIsqW.png, cand eu sunt din botosani, cateodata mai apare si Suceava, cand schimb pc-ul...
euforiaa întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: