| Dumitru100 a întrebat:

Buna, merita sa treci de pe un Samsung s10 plus pe un s21 fe?

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu te lua dupa sfaturile de pe TPU, daca i ti place telefonul si crezi ca banii investiti in el merită, adica sa il folosesti 5 ani de exemplu, atunci cumpăra l ca nici sa dai niste bani (cit costă unul?) Si peste un an sau doi ani sa ti i ei alt model ca apar altele mai bune mai sofisticate, numai tu stii daca merită ca si bani trecerea de la vechiul telefon pe care il folosesti acum, la unul nou.

| RAY a răspuns:

Pai nu apar modele noi, s22?

| Andreea_Deea_1999_quMo a răspuns:

Depinde. Daca iti trebuie pentru folosul la munca pe care o faci merita. Dar eu sincer nu ti l-aș recomanda daca e de ultima generatie. Sora mea a primit unul pe abonament, dar cand s-a defectat ceva a trebuit să dea o sumedenie de bani ca sa il repare.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Andreea_Deea_1999_quMo):

De ce a dat o sumedenie de bani la reparat ca doar era in garantie telefonul nu? A dat o sumedenie de bani daca ea la stricat, ca daca era defect din fabrică sau se defecta el singur reparatia nu o costa nimic in perioada garantiei, insa daca ea la stricat, atunci sa anulat garantia si normal ca reparatia costă ca nu e nimeni prost sa munceasca gratis daca defectul nu era din vina producatorului sau a magazinului.

| Andreea_Deea_1999_quMo a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Corect. big grin Greșeală de exprimare.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Andreea_Deea_1999_quMo):

Deci am avut dreptate, sora ta l a stricat?

Întrebări similare