Depinde. Daca iti trebuie pentru folosul la munca pe care o faci merita. Dar eu sincer nu ti l-aș recomanda daca e de ultima generatie. Sora mea a primit unul pe abonament, dar cand s-a defectat ceva a trebuit să dea o sumedenie de bani ca sa il repare.
De ce a dat o sumedenie de bani la reparat ca doar era in garantie telefonul nu? A dat o sumedenie de bani daca ea la stricat, ca daca era defect din fabrică sau se defecta el singur reparatia nu o costa nimic in perioada garantiei, insa daca ea la stricat, atunci sa anulat garantia si normal ca reparatia costă ca nu e nimeni prost sa munceasca gratis daca defectul nu era din vina producatorului sau a magazinului.
Nu te lua dupa sfaturile de pe TPU, daca i ti place telefonul si crezi ca banii investiti in el merită, adica sa il folosesti 5 ani de exemplu, atunci cumpăra l ca nici sa dai niste bani (cit costă unul?) Si peste un an sau doi ani sa ti i ei alt model ca apar altele mai bune mai sofisticate, numai tu stii daca merită ca si bani trecerea de la vechiul telefon pe care il folosesti acum, la unul nou.
Deci am avut dreptate, sora ta l a stricat?