Incearca astfel:
1) mergi cu camera la un prieten care are tot XP sau preferabil Vista/Win 7;
2) incearca cu o distributie de Linux live (nu va trebui să instalezi). Uite aici (http://balaog.blogspot.com/2009/06/ia-ti-linux-ul-la-plimbare.html) cum poți să îl pui pe un stick și în 5 minute să îți testezi camera în Linux.
Incearca sa conectezi camera la alt port usb eventual in locul unui accesoriu pe care il ai deja conectat si ti-l recunoaste apoi dai click dreapta pe My Computer-Properties-Hardware-Device Manager iar acolo iti va aparea slotul ca fiind ocupat de camera respectiva cu un nume dat de windows. Apoi nu ramane decat sa dai install evident cd-ul cu driver de la camera trebuie sa fie in cd-rom.Bafta
Probleme nu sunt din cauza sistemului de operare. Garantat.
Nu stiu de ce camerele web sunt asa.si a mea a facut fite cand am instalat'o prima data...acelasi lucru, nu mi-o recunostea... din pacate nu'mi mai aduc aminte ce a facut tata ca sa mearga intr'un final.
Daca ai netul prin firma de telefonie mobila nu iti merge este prea mica viteza si nu tio recunoaste.am eu prin orange netul si merge fprost tot netul
Da exact camera din asta am si eu si ac versiune de windows, iar mie mi se intampla la fel k nu mi-a recunoaste... pana la urma am pus camera la laptopu lu sora mea (care are windoes vista) s a mers din prima fara instalare fara nimic... deci in concluzie nu e buna versiunea windowsului