| andrew577247 a întrebat:

Nu merge sa imi fac cont de Google. Intru in magazin play descarc o aplicatie si apoi scrie sus Acces socializat cu un triunghi cu un semn al exclamarii. Cand dau la notificari imi apare Actiunea in cont necesita si mai jos adresa de email. Am apasat acolo am scris parola si imi apare ceva cu brownserul. Am introdus acolo nr de tel. Si zice ca contul e suspendat, etc. Precizez este cont nou creat. Si mai precizez inca ceva nr de tel l-am mai folosit la inca un cont mai vechi. Nu vreau raspunsuri gen baga-ti mobogenie sau raspunsuri de astea. Am dat resetari din fabrica cam de 40 de ori dar tot nu merge nici un cont. Asa ca nu vreau raspunsuri cu resetari din fabrica.

Cel mai bun raspuns care rezolva problema primeste funda! Am busit telefonul de 30 de ori cu eroarea asta dar nu are nici macar o zgarietura pe ecran!

Multumesc anticipat! Vreau raspunsuri cat mai repede!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe un laptop. Faci un cont de email cu date reale si numar de telefon real. Dupa aceea intri in https://accounts.google.com/SignUp?hl=ro si iti faci cont de Google cu email-ul ce tocmai l-ai facut. Dupa ce confirmi contul de gmail si e gata de utilizare intri pe telefon si in loc de „cont nou" dai la "cont existent". Si bagi contul de gmail ce tocmai l-ai facut la link-ul de mai sus. Sper sa mearga.

3 răspunsuri:
| andrew577247 explică (pentru anonim_4396):

Sper chiar sa mearga! Dar am calculator nu laptop, oricum e acelasi lucru.

Multumesc si iti dau funda daca merge!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A mers?

| andrew577247 explică (pentru anonim_4396):

Da! Multumesc, m-am chinuit mult ca sa rezolv problema asta!