| sinziana1 a întrebat:

Nu pot sa-mi reinstalez windows-ul. Merge pana la pasul in care trebuie sa imi apara cum sa numesc computerul apoi se inchide. Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce configuratie are pc-ul tau? ce windows doresti sa reinstalezi? iti recomand acest program Nero Disk Speed care verifica erorile si probleme de pe orice cd sau dvd. uite si link de descarcare al acestui soft, si verifici cu el daca cd-ul/dvd-ul cu windows este in regula. http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=5984&t=3&i=1

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce configuratie are pc-ul tau? ce windows doresti sa reinstalezi? iti recomand acest program Nero Disk Speed care verifica erorile si probleme de pe orice cd sau dvd. uite si link de descarcare al acestui soft, si verifici cu el daca cd-ul/dvd-ul cu windows este in regula. http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=5984&t=3&i=1 daca mai ai nevoie de detalii posteaza aici.te rog

| sinziana1 explică (pentru anonim_4396):

Pai si ce pot face acum? Nu se mai deschide normal. Cat despre configuratie nu stiu, sunt cam noua in domeniu, am mai reinstalat windows-ul doar o data. E Windows xp.

| sinziana1 explică (pentru anonim_4396):

Si ce pot face acum? Nu se mai deschide normal. Cat despre configuratie nu stiu, sunt cam noua in domeniu, am mai reinstalat windows-ul doar o data. E Windows xp.

| ROB3RT89 a răspuns:

Sunt mai multe posibilitati, mai mult ca sigur e o cauza hardware!
Daca era sa fie de la hard, iti dadea o eroare gen "badsector"
O alta posibilitate ar fi temperaturile ricate, poti sa verifici asta din bios, dai la healt pc status sau folosesti un soft precum everest!
Potate sa fie si sursa pe duca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai un alt computer sau laptop la dispozitie cu care sa verifici integritatea datelor de pe cd-ul respectiv? din ce motive ai dorit sa reinstalezi windows-ul? ar mai putea fi si alta problema. care s-ar putea remedia prin inscriptionarea pe un cd a unui program cu care sa formatezi hardul,al bootare, doar ca pentru aceasta trebuie sa ai la dispozitie un al pc sau laptop si conexiune la internet, si desigur un program de inscriptionare a datelor pe cd, si apoi sa rulezi cd-ul cu programul repesctiv pe calculatorul pe care doresti reinstalarea windows-ului. initial, ai setat din bios bootarea din cd-rom?

| sinziana1 explică:

Am rezolvat. Mulţumesc frumos pentru sfaturi. happy