| AmUnCreierAMG a întrebat:

Buna, nu stiti din ce cauza se pot restrictiona o pagina de Facebook pentru reclame, am citit standardele Meta privind pubilicitate, nu ai voie sa scrii, exemplu: How the make 2k per month, o fi din setarile din campanie ceva facut gresit? Mersi!

2 răspunsuri:
| denisajunkie01 a răspuns:

Pentru că încerci să promovezi un MLM sau scam, cel puțin așa îl citește algoritmul Facebook. Nu au oameni care să verifice aprobările, totul se face mecanizat. Dacă faci petiție din aia, degeaba faci, nu se uită nimeni peste ea.

Schimbă mereu politicile și e normal să facă nefăcute. Mie mi-au închis mai multe conturi de Insta din cele mai puerile motive, sunt multe conturi care promovau chestii total nepotrivite pentru politica lor si cu toate astea, ale lor erau pe platoformă ale mele nu.

Mi-au mai închis un cont de FB marketplace în trecut, că încercasem să vând niște bluzițe de la Armani, mai ieftin, erau originale, dar le-am pus mai ieftin să scap de ele, că nu le mai purtam. Iar, algoritmul le-a citit ca fiind marfă fake și mi-au închis contul. Eu aveam și facturi să dovedesc că-s originale și tot, dar n-am avut cu cine să mă înțeleg... Așa ca să știi că nu ești singurul nedreptățit de FB, poate te ajută... Și e genial numele tău de utilizator, asta m-a făcut să-ți răspund, tare rău laughing))

| AmUnCreierAMG explică (pentru denisajunkie01):

Mersi!