Bună! Am să încerc să te lămuresc. Motivul pentru care ești blocată din astfel de activități este pentru ca ei consideră ca tu faci constant spam, un lucru care încalcă termenii și condițiile platformei. Iar dacă tu continui să distribui postări în mod excesiv, Facebookul recunoaște asta ca fiind un act de spam, iar consecințele sunt cele pe care le-ai descris tu, contul ți-a fost blocat și restricționat. Ce ar trebui să faci acum în schimb este să aștepți până îți dau jos restricția, iar după să nu mai postezi/ distribui nimic în mod excesiv, decat ce este relevant. Citește și termenii și condițiile aplicației ca să înțelegi ce lucruri trebuie să nu faci ca să eviți astfel de situații. Dacă nu scapi nicicum de restricția asta, contactează echipa de asistență Facebook.
Uita-te pe starea contului! S-ar putea sa scrie acolo! Urmeaza link-ul: https://www.facebook.com/profile_status/?referrer=profile_settings
Multumescccc. Am intrat pe link. "Contul tau arata bine" este mesajul pe care il vad…
Atunci inseamna ca n-ai probleme. Probabil te-au deblocat sau ai un virus!
NU m-au deblocat. Am incercat si astazi sa postez intr-un grup din care fac parte... Virusul unde ar putea fi?