| Adredemesconf a întrebat:

Bună!
Pot să schimb cum îmi vede altcineva numele pe Messenger? Adică știu că pot atunci când îi adaug în listă să-mi schimb numele (cum vreau eu să apar în lista lor ), dar nu pot să setez de undeva să apară la toți cumva? Mă enervează să scriu de fiecare dată când adaug pe cineva în listă. Sper că ați înțeles și merci că ați citit.

O seară frumoasă.

Răspuns Câştigător
| JustCosmin a răspuns:

Intri in contul tau de pe Yahoo Messenger: https://login.yahoo.com/config/login, si dai la Your Contact Information, de acolo iti schimbi la Name cum vrei sa apari de fiecare data cand dai accept sau add la cineva.
Daca ai dat accept sau add la cineva si nu ti-ai schimbat numele, faci in felul urmator: Intri in Yahoo Messenger>Actions>Send My Contact Detail>selectezi persoanele carora vrei sa le trimiti noul tau nume>Finish.
Sper sa fi inteles.

8 răspunsuri:
| pissycutza99g a răspuns:

Deci dai la cine vrei sa apara, pe cine vrei, te duci sus la "Actions" si apar niste scrisuri si apoi dai la "Send my contact details." cam asa scria si apoi apare ceva la ala care vrei sa apara numele si trebuie sa dea accept, altfel nu il vede!

| Adredemesconf explică (pentru JustCosmin):

Mulțumesc mult mult :*

| JustCosmin a răspuns (pentru Adredemesconf):

Cu placere :*

| PastramăDeElefant a răspuns (pentru JustCosmin):

Buna! am si eu o problema asemenatoare! problema este ca nu mi se trimite my contact details la ceilalti ( mie imi arata ca le-am trimis dar persoana respectiva nu primeste nimic )

| JustCosmin a răspuns (pentru PastramăDeElefant):

Nu stiu daca nu cumva trebuie sa folositi aceiasi versiune de Yahoo. Daca nu merge, incercati un reinstall de Yahoo si verificati inca o data.

Am varianta de yahoo 11, 5 si am incercat si reinstal dar degeaba

| JustCosmin a răspuns (pentru PastramăDeElefant):

Persoana careia ii trimiti detaliile, are tot versiunea 11, 5? Uite, eu tot versiunea 11, 5 o am si am trimis contact details la cineva care are tot 11, 5 si a mers.

Toti au, pe toti i-am intrebat ( cei care erau online ).de obicei trebuie sa ii apara un mesaj persoanei/persoanelor care le trimit contact details dar ei nu primesc nimic.Si stiu toti pasi prin care schimb numele ca doar l-am mai schimbat! la uni le apare idul si la alti numele care l-am pus acum mult timp.