| Ssjdhshd a întrebat:

Buna, primesc eroarea asta cand îmi pun in pc i7 3370 pe care l-am cumpăr. "Warning, a unsuporter processor is detected in your system, Intel Core processor with a TDP of above 65w is not supported in your system"
Bănuiesc că trebuie să schimb placa de baza, îmi puteți spune una care are socket de 1155 si sa suporte MHz si de 1333 pentru ramii mei? Siii sa meargă sa pun un rx 580 8 gb... Sa imi spuneti si o carcasă care sa fie destul de mare încât să încapă placa de baza si gpu-ul, va multumesc frumos

Răspuns Câştigător
| nicu991 a răspuns:

Daca e i7 3770, ai noroc: https://moka-pc.ro/produs/placa-de-baza-socket-1155-msi-h77ma-g43/

14 răspunsuri:
| Mochy a răspuns:

Trebuie sa iti schimbi doar placa de baza

| nicu991 a răspuns:

Ce placa de baza ai la momentul de fata?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Bai, cam nasol de gasit placa de baza pentru generatia aia. Si eu caut asa ceva zilele astea si nu prea am gasit mare lucru...

| Ssjdhshd explică (pentru Mochy):

Da dar carcasa nu e nici macar middle tower, sa mi-o schimb in caz ca imi pun rx-ul ala?

| Ssjdhshd explică (pentru GabiDumitrescu):

Sa imi zici in caz ca găsești ceva

| Ssjdhshd explică (pentru nicu991):

Un DH61HO, de la Intel... E vechi, stii unul nou care ar putea merge?

| nicu991 a răspuns (pentru Ssjdhshd):

Https://www.cpu-upgrade.com/mb-Intel/DH61HO.html
Procesorul ala nu se afla in lista compatibilitatilor cu acea placa de baza.

| nicu991 a răspuns (pentru Ssjdhshd):

Procesorul este i7 3470 sau 3770?

| Ssjdhshd explică (pentru nicu991):

Mersi mult de tot

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Ssjdhshd):

Am gasit pe ebay ceva interesant, NOI. Buba e ca sunt facute de o firma chinezeasca si suportul e cam inexistent. Totusi sunt misto, au si HDMI out si par facute cu simt de raspundere. Uite - https://www.ebay.ca/......4653770783

Am găsit la tipul de mai sus o placă de bază care cică e bună pentru sistemul meu, pare să fie mai legit, o sa le studiez mai mult pe ambele si vad ce iese, multumesc btw

La 200 RON MSI-ul respectiv suna bine, nu am vazut insa specificat acolo macar 6 luni garantie... insa nici SH. Chiar sunt curios. Baga tu un telefon miine si zi-mi si mie daca e noua sau nu. Daca e noua, la 200 RON m-as baga si eu.

E second hand, dar mai bine atât decât nimic

Da, dar vezi sa aiba si garantie. Asa mai gasesti SH si la pchouse sau la diablos computer si aia sunt chiar seriosi pe felia asta.