De indata ce stii sa schimbi SSID name la WIFI, intri pe 192.168.1.1/ 192.168.0.1/192.168.2.1, admin/password, admin/admin, admin/ nimic. Te duci frumos la wireless security si de acolo schimbi parola la wifi, iar la wireless settings schimbi numele. Daca nu, tii apasat pe butonul negru care scrie WPS/RESET, timp de 10 secunde, iar el revine la setarile din fabrica, pe spatele la router, se gaseste datele de logare, sa ai bafta!
Ce router este, de la ce provider ai internet si ai avut un CD in cutia lui cumva?
Tp-link model Tl-WR841N Router Wireless N 300Mbps, nu am cd, am vazut ca acel om cand il configura folosea telefonul
Ai internet de la RDS?
Pai baga PPPOE, user si parola.
Crezi ca stie ce-i aia?
:O
Odata ce stie de ip-ul routerului, posibil da, cred ca stie, daca nu sa lase comentariul ca oricare altul aici.
Am intrat pe google search si am scris my router ip adress si mi-a aparut adresa dupa am scris-o si am intrat si acolo imi apare asa...
Pe spatele la router, ai un IP sau o adresa de logare și numele și parola de utilizator, după știi ce ai sigur de facut, dacă nu te pricepi cheamă echipa de internet ca ei sigur vor știi