Ce router este, de la ce provider ai internet si ai avut un CD in cutia lui cumva?
Tp-link model Tl-WR841N Router Wireless N 300Mbps, nu am cd, am vazut ca acel om cand il configura folosea telefonul
De indata ce stii sa schimbi SSID name la WIFI, intri pe 192.168.1.1/ 192.168.0.1/192.168.2.1, admin/password, admin/admin, admin/ nimic. Te duci frumos la wireless security si de acolo schimbi parola la wifi, iar la wireless settings schimbi numele. Daca nu, tii apasat pe butonul negru care scrie WPS/RESET, timp de 10 secunde, iar el revine la setarile din fabrica, pe spatele la router, se gaseste datele de logare, sa ai bafta!
Odata ce stie de ip-ul routerului, posibil da, cred ca stie, daca nu sa lase comentariul ca oricare altul aici.
Am intrat pe google search si am scris my router ip adress si mi-a aparut adresa dupa am scris-o si am intrat si acolo imi apare asa...
Pe spatele la router, ai un IP sau o adresa de logare și numele și parola de utilizator, după știi ce ai sigur de facut, dacă nu te pricepi cheamă echipa de internet ca ei sigur vor știi