| Kittylover2011 a întrebat:

Buna,scuze ca va deranjez.Ma ajutati si pe mine va rog frumos cu ceva? Am nevoie de un sitte de unde pot sa-mi descarc videoclipuri pentru telefon in format 3GP, dar cu rezolutia 320x240.Nu am android la telefon.De multa vreme tot caut si nu gasesc sad sad Multumesc frumos! happy

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

Asa cum banuiam. Tel suporta fisiere video mp4 codec h264, 320-240.
Descarca asta gratuit si convertesti cu el:
http://www.softpedia.com/......tory.shtml
-deschizi programul, alegi din stanga-video, tot aici alegi-toate in format tel mobil.
-in dreapta, alegi rezolutia(320-240), codec h264
-rata de biti o lasi -implicit-
Daca nu reusesti, lasa un SMS aici:

14 răspunsuri:
| MotanulFelix a răspuns:

E simplu! Intri aici: http://www.clipconverter.cc/ si poti transforma orice video YouTUBE (copy link video dorit) si apoi dai Paste in site-ul de mai sus. Succes!

| Ottakringer a răspuns:

Buna, iti recomand acest site.
http://www.mobogenie.com/

| horia2012 a răspuns:

Nu are nicio legatura androidul cu rezolutia. Iar de cautat ai timp pana la pensie si cine stie, poate ai sa gasesti happy Spune mai bine ce telefon ai sa vad ce rezolutii si formate video suporta.

| Kittylover2011 explică (pentru horia2012):

Samsung GT-S5230

Pana acum foloseam vuclip, si eram foarte mutumita de calitatea videoclipurilor.Dar acum cand ii dau search nu-mi gaseste ce trebuie sad Si am nevoie de un alt sitte

Multumesc,o sa incerc acum sa vad daca merge :*

Trebuie sa dowloadez programul?

Nu merge sad

Am reusit sa-l descarc ^_^. Dar trebuie sa aleg o filla:Trebuie sa pun videoclipul in rezolutia mare ca sa il faca MP4 Codec h264?

| horia2012 a răspuns (pentru Kittylover2011):

Alegi fisierul tau, nu conteza "rezoltie mare", alegi din dreapta undevsunt mai multe functii rezolutia de 320 si mp4. Daca nu reusesti, maine iti trimit pasii sa-i urmezi.

Imi trimiti te rog pasii? Am reusit sa-mi convertesc dar cand l-am pagat pe telefon tot imi zice fisier neacceptat sad

Fi atenta:
1. Deschizi programul si alegi "toate in dispozitiv mobil".
2. In fereastra care apare "adauga document" (te duci acolo unde ai tu clipul salvat.-OPEN
3. "Setari iesire"-faci setarile:
-marime video - 320x240
-rata de biti - implicit
-FPS - implicit
4. OK
5. OK
6. Acum esti din nou in fereastra principal si te duci pe "incepe"
7. Dupa ce termina, tot aici, click dreapta pe fisier "deschide documentul final". De aici il poti copia, muta, face ce vrei cu el.
Ai grija ca programul nu salveaza de fiecare data setarile pe care le faci si de fiecare data, daca il inchizi si deschizi, trebuie sa faci aceleasi setari.
Sa-mi spui daca a mers.

Multumesc :3

Cu placere.