| Carla_Diana_1998 a întrebat:

happy se pricpe careva sa transforme o imagine normala intr-una in format vectorial?
Dau funda ^^.

9 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Depinde de imagine, eu fac asta de ceva timp, dar cu imagini simple. Am vazut insa niste portrete realizate de artisti in domeniul imaginilor virtuale, care chiar semanau mult cu imaginile dupa care au fost copiate.

| Carla_Diana_1998 explică (pentru cristi202):

Http://hd.wallpaperswide.com/thumbs/ios_7_galaxy-t2.jpg Asta este imaginea pe care as vrea sa o transform in format vectorial.

| cristi202 a răspuns (pentru Carla_Diana_1998):

Daca ar fi doar cerul senin, cu stelele, ar fi foarte simplu.happy Ce e mai greu de redat in formatul vectorial, sunt acele degradeuri, trecerile de la alb la albastru si de la albastru la mov. Dar uite ca mi-ai lansat o provocare, si am sa incerc sa fac ceva. Da-mi doua-trei zile si vedem ce iasa. Uite, chiar acum am de gind sa ma apuc! Imaginea mi se pare interesanta, si ar fi ceva sa reusesc!

Multumesc, m-ar ajuta mult daca ai reusi big grin.
Poza ti-o pot da la o rezolutie mai mare daca te-ar ajuta cu ceva.

Ok, ar fi perfect, ca sa nu imi omor ochii in detalii. As lucra mult mai usor asa.
Multumesc!
Deja am inceput.

Https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/......1851_n.jpg Am incercat sa trimit un mesa nu stiu daca l-ai primit dar iti mai las o data link-ul pozei sa fiu sigura ca il primesti big grin

Multumesc mult! Asa e mult mai bine! Acum ma apuc din nou de treaba!

Buna. big grin
Ai mai rezolvat ceva cu poza?
[nu pot trimite mesaj -_-]

Buna. big grin
Ai mai rezolvat ceva cu poza?
[nu pot trimite mesaj, adresa mea de e-mail este carlutzaa2009@yahoo.com mai bine vorbim acolo -_-]