Exista niste proceduri care se fac din Command Prompt (cmd - Diskpart), pe care trebuie sa le urmezi pentru a incerca recuperarea stickului tau. Nu e nimic garantat, dar e gratis de incercat si te-ar putea ajuta foarte mult.
Problema e ca aceste instructiuni sunt valabile pentru sistemele de operare aparute dupa Xp (Vista, Windows7), de aceea trebuie sa operezi pe dispozitive cu aceste sisteme.
1.START
2.Run
3.Scrieti"cmd",Enter
4.Se deschide o fereastra unde scrii urmatoarele comenzi:
diskpart
list disk(o sa apara o lista)
select diskX (X fiind nr stickului)
clean
create partition primary
select partition 1
active
format fs=fat32
http://www.youtube.com/watch?v=q9nc1PAhieQ
Am uitat sa mentionez, am niste date importante pe el, as vrea sa le recuperez, daca se poate.
Destul de complicat dacă windowsu nu-l vede pentru că am impresia are un virus, și ar trebui scanat cu ceva antiviruși.
Există o optiune de genul add hardware abia dupa ce e vazut stickul de acolo trebuie scanat cu antivirusul.
control panel-all control panel items-devices and printers si acolo am "add device" asta la win 7.
Nu functioneaza, scrie ca cauta un dispozitiv dar nu gaseste nimic dupa cum am spus banuiesc ca nu e ars din moment ce il recunoaste si se aprinde becul
Pc Inspector Smart Recovery e un utilitar care te-ar putea ajuta sa recuperezi date de pe o memorie usb. Scoate-l de pe net de la o sursa sigura si vezi cum lucreaza. Mai sunt si alte softuri disponibile pe net. Merita testate!