| 123nikolae a întrebat:

Buna seara, ca nou venit si ca novice in ale calculatoarelor, v-as ruga daca se poate sa ma ajutati intr-o problema, care ar fi:am windows xp, am avut instalat yahoo! messenger 9 si imi cam facea probleme, asa ca l-am dezinstalat cu revo si am instalat si setat messenger 11.5,totul ok pana aici dar cand sa il folosesc, surpriza, nu pot sa fac apel, nici video nici audio, in fereastra care se deschide pentru a apela, imaginea camerei si imaginea microfonului nu sunt clare ci sterse ca si cum nu ar fi active, in rest e bine, pot sa comunic scris, sa trimit imoticoane etc.In fereastra yahoo! messenger la setari >-click pe ACTION mai jos la start video call si start voice call scrisul nu se prea cunoaste e sters ca si cum nu e activ, deci nu pot sa-l folosesc.Va rog daca se poate sa ma ajutati sa rezolv aceasta problema.Multumesc anticipat!

8 răspunsuri:
| krysstal a răspuns:

Trebuie sa ai instalat driverul de la camera web, altfel nu ti le ia

| 123nikolae explică (pentru krysstal):

Salut si multumesc, pana cum cum a mers, nu am avut driverul de la camea instalat? pentru ca pe skype functioneaza perfect.

| Sihastrul a răspuns:

Dezinstalezi yahoo 11 (tot cu revo, sa stearga si registrii), descarci YM 10 offline/instalezi...scapi de probleme.

| 123nikolae explică (pentru Sihastrul):

Multumesc,asa m-am gandit si eu dar credeam ca poate ar fi putut fi vreo setare ceva care am facut-o gresit.Multumesc din nou si o zi buna!

| krysstal a răspuns (pentru 123nikolae):

Eu am ultimul messenger de pe http://www.apphit.com acolo gasesti orice program iti trebuie, si la mine merge fara vreo eroare.

| 123nikolae explică (pentru krysstal):

Multumesc amadurora si de acum inainte tuturor celor care ma vor ajuta,sunteti saritori si aratati ca va pasa de cei care au nevoie de un ajutor,multumesc inca odata si sa aveti sanatate! Krysstal, o sa instalez messengerul care mi l-ai propus si sper sa functioneze, oricum te voi anunta ce am facut.O seara buna!

| 123nikolae explică (pentru 123nikolae):

Era sa uit sa te intreb ceva,cand stabilesc sa dezinstalez yahoo messenger cu revo fac asa:deschid revhiroselectez emoticonul de la messenger->si urmez toti pasii care trebuie sa dezinstalez dar la sfarsit imi ramane langa locul unde a fost pozitionat doua icoane cu Yahoo software si una cu yahoo toolbar, intrebare, dupa dezinstalare nu trebuie sa dispara si acestea sau sa le sterg eu cu delete? Multumesc!

| krysstal a răspuns (pentru 123nikolae):

Si yahoo toolbar trebuie dezinstalat separat, ala nu dispare odata cu mess...