Dezinstalezi yahoo 11 (tot cu revo, sa stearga si registrii), descarci YM 10 offline/instalezi...scapi de probleme.
Salut si multumesc, pana cum cum a mers, nu am avut driverul de la camea instalat? pentru ca pe skype functioneaza perfect.
Multumesc,asa m-am gandit si eu dar credeam ca poate ar fi putut fi vreo setare ceva care am facut-o gresit.Multumesc din nou si o zi buna!
Eu am ultimul messenger de pe http://www.apphit.com acolo gasesti orice program iti trebuie, si la mine merge fara vreo eroare.
Multumesc amadurora si de acum inainte tuturor celor care ma vor ajuta,sunteti saritori si aratati ca va pasa de cei care au nevoie de un ajutor,multumesc inca odata si sa aveti sanatate! Krysstal, o sa instalez messengerul care mi l-ai propus si sper sa functioneze, oricum te voi anunta ce am facut.O seara buna!
Era sa uit sa te intreb ceva,cand stabilesc sa dezinstalez yahoo messenger cu revo fac asa:deschid revselectez emoticonul de la messenger->si urmez toti pasii care trebuie sa dezinstalez dar la sfarsit imi ramane langa locul unde a fost pozitionat doua icoane cu Yahoo software si una cu yahoo toolbar, intrebare, dupa dezinstalare nu trebuie sa dispara si acestea sau sa le sterg eu cu delete? Multumesc!
Si yahoo toolbar trebuie dezinstalat separat, ala nu dispare odata cu mess...
UnchiulRamiz întreabă: