| LG280 a întrebat:

Buna seara,
HP este un brand bun cand vine vorba de laptopuri de buget, adica in jur de 2000 de lei?
Multumesc

Răspuns Câştigător
| Mirel4412 a răspuns:

E o marca buna. Totusi, daca vrei ceva bun la 2000 lei, nu trebuie sa fie neaparat de o marca anume. Cel mai important, cum a spus si RAY, e sa vina cu ssd sau intr-un caz nefericit sa-i pui tu. Deci orice ti-ai lua, sa aiba ssd (256-512 gb), 8gb ram (MINIM), si un i3 gen 9 sau 10(MINIM)

https://www.emag.ro/......DW6PHXMBM/

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Din 7 ani de experienta aș putea spune ca sunt nr1, dar sa adaugi un ssd urgent

Bula
| Bula a răspuns:

HP este unul din firmele cu traditie mari in domeniul IT (ceea mai mare experienta o au in domeniul imprimantelor).
La fiecare brand se produc produse atat pentru "amatori" cu buget redus, cat si echipamente semiprofesionale si profesionale. Evident, cele de "amatori" sunt mai ieftine, maiputin performante si mai putin fiabile.
Un laptop de 2000 lei (400 euro) face parte din categoria "pentru amatori".

| 47red a răspuns:

Sunt destul de ok, eu am unul tot de la HP, tot la 2000 de lei, din luna mai. E destul de bun pentru prețul lui (îl folosesc mai mult pentru office, ore online și câteva jocuri).

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu. Ia un Lenovo refurbished de ala profesional, cu 3 ani garantie. Pentru ce va fi folosit?

| dinaprilie a răspuns:

Depinde de model. Ca si in alte cazuri, unele sunt mai reusite si viceversa. Citeste despre ce alegi inainte pe forumuri si fa/ti o parere, daca vrei.

| gabicoo a răspuns:

Eu am un HP 2000 luat în 2014 și după 7 ani încă mai "trage"!

| anonimus010101110 a răspuns:

Nu prea sunt pentru gaming, dar daca cauti cv pentru office, e alegerea perfecta

| Simpatic a răspuns (pentru anonimus010101110):

Pentru gaming, glumesti, cauta seriile HP omen sa vezi sunt bune pentru gaming sau nu happy