| Badita_Raul_1998 a întrebat:

Laptopul meu îmi merge greu și nu îmi merg unele aplicații. Vreau sa ii dau resetare și mi-a scris Warning! This PC was recently upgraded to Windows 10. If you reset this PC, you won’t able to undo the upgrade and go back to the previous version of Windows.

Răspuns Câştigător
| costinvlad a răspuns:

Faci dvd boot-abil cu windows 10, copiezi datele importante si reinstalezi windows 10 cel mai bun pentru nevoile tale personale. Ce componente are? Procesor wlan, lan, video, rezolutie, etc?

8 răspunsuri:
| Magaforce32434 a răspuns:

Poti sa ii dai resetare dar nu o sa mai ai aplicatile

| Badita_Raul_1998 explică (pentru costinvlad):

Processor: Inter Core i5-6200U CPU @ 2. 30GHz 2. 4GHz
Installed memeory (RAM): 8, 00 GB (7, 84 GB usable)
System type: 64-bit Operating System, x64-based processor
dar pe mine nu ma intereseaza sa imi ramana lucrurile, ma intereseaza sa nu am probleme si sa fie tot Windows 10. Sa mearga ca nou si sa arate sa nu aiba vreo schimbare prin system

| flixbuster a răspuns:

Cel mai probabil s-a facut recent un upgrade de versiune de Win 10 (de exemplu 17.03 la 17.09). Ca sa vezi ce versiune ai: click in dreapta jos pe bula de notificari, All Settings, apoi System, apoi About si vezi la Version.

Atunci cand se face un astfel de upgrade de versiune de Win 10, se pastreaza intr-un director in C:\ (parca Windows10Upgrade sau ceva in genul) fisiere de la vechea versiune astfel incat daca ceva nu e ok cu noua versiune (nu iti place, nu merge bine) sa poti reveni usor la vechea versiune.

Ce iti spune tie acea avertizare este ca in cazul reset vei pierde acel director Windows10Upgrade (va fi sters) si nu vei putea reveni la versiunea anterioara de Win 10. Altfel spus, daca s-a facut recent upgrade de la 17.03 la 17.09 si acum ai putea sa revii la 17.03, dupa ce faci reset vei ramane fara optiunea de a reveni la 17.03.

Sfat: fa un full backup inainte de reset sau macar la informatiile importante pentru tine. In teorie nu ar trebui sa se intample nimic rau dar practic nu vrei sa fii tu exceptia.

| Badita_Raul_1998 explică (pentru costinvlad):

Processor: Inter Core i5-6200U CPU @ 2. 30GHz 2. 4GHz
Installed memeory (RAM): 8, 00 GB (7, 84 GB usable)
System type: 64-bit Operating System, x64-based processor
dar pe mine nu ma intereseaza sa imi ramana lucrurile, ma intereseaza sa nu am probleme si sa fie tot Windows 10. Sa mearga ca nou si sa arate sa nu aiba vreo schimbare prin system.

| Badita_Raul_1998 explică (pentru flixbuster):

Multumesc mult pentru ajutor!

| costinvlad a răspuns (pentru Badita_Raul_1998):

Il cureti de cele ce nu ai nevoie sau copiezi cele care vrei sa le pastrezi si reinstalezi windows 10(cel mai recent, de preferat sa fie activat) si te uiti pe Youtube cum sa optimizezi windows 10 pentru laptop tau pentru ce ai nevoie.

| costinvlad a răspuns (pentru Badita_Raul_1998):

Ar fi mai bun sa intrebi la un GSM/Service foarte bun daca iti poate face windows 32 sau 64 in functie de specificatiile laptop-ului si sa spui ca vrei sa fie pentru ceea ce vrei(jocuri, filme, etc). Tb windows 10 activat.

| AlexAlx9696 a răspuns:

Incearca asta inainte sa ii dai resetare " www.youtube.com/watch?v=dqwl1Wa2FyM "