O tampenie ce vi se cere. Si daca nu ai clienti, cum faci targetul?
Acum inteleg de ce unii casieri imi fac mie un carnat de chitanta scanand fiecare articol. Deci, se practica. Bine, nu o vei face la 50 de produse. Dar poti sa faci la 3-4.
Când nu sunt clienți, facem altceva. Nu stam ca trântorii, ne ia directorul pe sus. Pe chitanță/bon îți arată numărul bucăților înmulțit cu produsul "y". Una e pe casa de marcat, iar alta e pe bon. Sistemul își da seama direct de productivitatea făcută.
Sigur ca-i posibil asa ceva, cei din strainatate o fac tot timpul, scanand absolut fiecare produs rapid, unul dupa altul.
Romanul este puturos din fire, el trebuie sa puna interbari, sa comenteze produsul sa faca si altele cand scaneaza, de aia pierde mult timp inutil si nu ajunge sa-si faca norma, conform muncii care trebuie facuta acolo, ca si casier.
Este o diferenta enorma intre servirea plina de lene s sictir a casierilor din Romania si a celor din occident!
Ar fi un caz penal de înșelăciune prin muncă, dar ar trebui cercetat. Dacă se dovedește a fi fals, este mult mai rău pentru tine, chiar dacă urmează să pleci de la acel job.
Nu zic ca stati ca trantorii.
Ma intrebam cum se calculeaza daca nu sunt clienti. Se impart cele trei produse la 8 ore? Asta era intrebarea.